top of page
Varmt välkommen till Baumers Studio - Beläget mitt inne i villaidyllen i Trosa.
Här kommer ni till en lugn och trivsam salong där fokuset ligger på att ni ska slappna av, känna er trygga och låta mig ta fram det bästa hos er!

 
DSC_8556.jpg

Min historia!

Länge har jag haft en dröm om att få arbeta med det jag brinner för mest, skönhet och hälsa. Att kunna kombinera mitt jobb som frisör med att också hjälpa andra komma igång med löpning. För mig är träning en naturlig del av livet och just löpningen ligger mig extra varmt om hjärtat då det är en träningsform du kan ha med dig överallt. Men jag vet att långt ifrån alla har det så lätt att komma igång med träning och speciellt löpning.
Det vill jag ändra på!


2014 gick jag på Svenska Frisörskolan i Solna för att utbilda mig till frisör, något jag hade velat gjort länge men aldrig vågat ta steget till. Innan dess hade jag hoppat på en guideskola i Spanien en månad, gått ledarkurser i Danmark och pluggat en grundkurs i Journalistik på Poppius i Stockholm. Bott i Turkiet 9 månader och arbetat som guide samt jobbat runt på Statoil i Gnesta och Göteborg under många år. När jag väl sökte in till frisörskolan kände jag att jag hamnat rätt. 

Efter att jag gått ut skolan jobbade jag som trainee under några år innan jag kunde ta mitt Gesällbrev vilket jag gjorde 2017. 2018 startade jag eget företag och började hyra stol istället för att vara anställd. Under dessa år blev löpningen en viktigare del i mitt liv och i mars 2020 bestämde jag mig för att gå en första utbildning till löpcoach på Bosön, Lidingö. Kort därefter blev jag gravid med min man som jag faktiskt träffade under min tid på frisörskolan! Vi bodde då i en lägenhet på Kvarnholmen i Nacka och längtan efter hus tog fart på riktigt. Vi hittade vårt hus här i Trosa och flyttade in i november 2021.

Redan när vi första gången tittade på huset och jag såg den lilla boden på tomten började tankarna och drömmen om en egen liten salong ta fart. Under våren började vi renoveringen och uppbyggnaden av min egna studio. Jag visste redan då att jag ville jobba med både hår och hälsa. Göra människor vackra på både insidan ovh utsidan.

Lördagen den 17/9 -22 stod Baumers Studio klar och jag firade invigningen med familj, vänner och kunder. Jag har kommit igång med min första löpgrupp och fått in mina första bokningar på salongen. Min dröm blev sann och nu hoppas jag att jag kan inspirera andra att våga ta steget till de du drömt om. Och det kan faktiskt börja med ett löppass i spåret eller en ny frisyr. 

Varmt välkomna / Emma
bottom of page